Have & Landskab – 28. til 30. august 2019

Velkommen til Skandinaviens største fagmesse for den grønne branche! 

Vær med, når hele den grønne branche mødes til tre nytænkende dage i Slagelse. Med næsten 12.000 besøgende og 275 udstillere er Have & Landskab det ubetingede samlingspunkt for Danmarks (og nordens) anlægsgartnere, landskabsarkitekter, kommunale planlæggere og vej- og parkfolk, byplanlæggere, grønne fagfolk fra træklatrere til kirkegårdsansatte og ikke mindst producenter og importører af grønne løsninger og materiel.

Udstillingen er samtidig stedet at møde alle branchens beslutningstagere. Analyser af sammensætningen af besøgende viser nemlig, at hver tredje gæst på Have & Landskab er beslutningstager i sin egen organisation.

FAGLIGT FORUM – Få den nyeste viden med
Igen i 2019 vil Have & Landskab præsentere et væld af solide, faglige indlæg fra forskere og erfarne fagfolk. Det sker på ”Fagligt Forum”, som igen i 2019 vil fokusere på at formidle den nyeste viden og erfaringsopsamlinger for hele branchen.

Den væsentligste viden og faglighed er dog naturligvis samlet ude hos vores mange udstillere, hvoraf over 17% i år aldrig har været på Have & Landskab før.

FREMTIDENS BYRUM – Unikt samarbejde mellem producenter og studerende
Udstillingens formål er at samle branchen, og det sætter Have & Landskab i år en fed streg under med projektet ”Fremtidens byrum”. Her har vi sat en håndfuld landskabsarkitektstuderende sammen med nogle af branchens mest erfarne belægnings- og inventarproducenter. Sammen er de allerede nu i fuld gang med at udvikle innovative bud på løsninger og produkter til fremtidens byrum – med et særligt fokus på bæredygtighed, cirkulært forbrug og klimavenlighed.

DELTAG – Enten som besøgende eller udstiller
Have & Landskab er gratis for besøgende. Har du en unik viden, løsning, produkt eller maskine, som branchen har brug for at se, kan du bestille en stand ved at kontakte udstillingsleder Dina Overgaard på 53 60 38 30 eller mail dina@haveoglandskab.dk

DET PRAKTISKE

Sted:  ZBCs (det tidligere Selandia) arealer ved C. A. Olesens Vej 2, 4200 Slagelse.
Dato:  28. august til 30. august 2019.
Klokken: 9:00 til 16:00 alle dage.
Pris – besøgende:  Gratis
Pris – udstiller: Afhængig af standstørrelse
Tilmeldingsfrist:  Tilmelding kan foregå helt frem til ugen før udstillingens start.