Nu ruller Green Cities

Green Cities har netop lanceret en ny hjemmeside og facebookside, hvor budskabet om at skabe bedre byer via mere bynatur og grønne åndehuller skal formidles ud i den offentlige debat. D. 9 januar 2019 inviterer Green Cities derfor også til dialog og konference på Christiansborg med overskriften: “Byggeri eller bynatur – kampen om kvadratmeterne”

Henning Roed fra Danske Planteskoler og projektejer på den danske del af EU-projektet ”Green Cities for a Sustainable Europe” ønsker, at nå ud til den brede befolkning og opinionsdannere, som tror på, at udviklingen af mere bynatur er en væsentlig del af løsningen på mange af udfordringerne i forhold til blandt andet klima og livsstil.
– Hvis vi lykkedes med at få skabt en bevægelse – et pres nedefra – vil politikerne formentlig blive mere motiverede for at ændre lovgivningen til fordel for mere bynatur, mener Henning Roed.

Green Cities vil løbende præsentere eksempler på, hvor det er lykkedes godt med at etablere bynatur. Derfor kan du eller din arbejdsplads kontakte Green Cities med et grønt projekt eller en best practices, som understøtter de fem temaer, der arbejdes ud fra i projektet: Sundhed, klima, økonomi, biodiversitet og social sammenhængskraft.

Læs mere på Green Cities hjemmeside