Brandts Have – en værre rodebunke

Fyraftensmøde d. 24. august 15.00 til 17:00

Ørnekulsvej 3, 2920 Charlottenlund

TILMELDING FYAFTENSMØDE I BRANDTS HAVE D. 24/8 2021

Park og Naturforvalterne inviterer til en snak om især urteagtig beplantning og om, hvordan frivillige får Brandts Have til at se ud som den gør. Hvordan er det muligt for frivillige med begrænset tid og faglige evner at foretage en hensigtsmæssig gartnerisk indsats? Vi har fået mange gode faglige råd fra kompetente kræfter, når vi snakker plantearter, men når alt kommer til alt er det indtrykket her og nu der tæller for besøg i haven.

Landskabsarkitekt Hans Ove Pedersen viser rundt og fortæller om havens historie og tilblivelse. Den fortælling begynder udenfor havelågen til Ørnekulsvej 3, 2920 Charlottenlund. Alle haveelskere inviteres med til at se de forskellige haverum med hver deres historie og formål, ud fra Europas havekunst.Efter at have konstateret forekomsten af en dobbelthæk der danner filosofgangen, koncentrerer vi os om grøften som herover ses først i juni måned og som på mødetidspunktet ser anderledes ud.

Park og Naturforvalterne er vært ved en sandwich og vand efter besigtigelsen. Medbring plantekundskab i lommeformat og bidrag med egen planteviden.

Tilmeld dig til fyraftensmøde med Park- og Naturforvalterne tirsdag den 24. august kl. 15 – 17, Ørnekulsvej 3, 2920 Charlottenlund, på linket herunder. Det er gratis at deltage, men deltagelse forudsætter tilmelding.

TILMELDING FYAFTENSMØDE I BRANDTS HAVE D. 24/8 2021