BUILD FOR BIODIVERSITY – Biodiversitet i arkitektur og byggeri

Konference: Build for Biodiversity
27. og 28. april i København

 

Build for Biodiversity er Building Greens konference omkring urban biodiversitet og de udfordringer den globale biodiversitetskrise stiller byggebranchen. Ved at invitere naturen helt ind i byen kan branchen gå fra at være en af de store biodiversitetssyndere til at være en af de bærende kræfter i arbejdet med at løfte og beskytte biodiversiteten. På den måde kan vi skabe grønnere og sundere byer til gavn for alle mennesker, dyr og planter.

På Build for Biodiversity får du blandt andet sat fokus på Biodiversity Net Gain-principper og på hvordan du kan arbejde med det bebyggede areal og bruge byggeriet og arkitekturen til at øge biodiversiteten i området. Derudover kan du være med til at skubbe på i forhold til at få biodiversitet højere op på den politiske dagsorden, og du får sat fokus på hvordan vi sammen kan blive stærkere til det strategiske planlægningsarbejde.

Hvad får du ud af at deltage?

– Viden om den blå biodiversitet såvel som den grønne
– Inspiration til forskellige tilgange til arbejdet med biodiversitet
– Værktøjer til at øge biodiversiteten i dine projekter
– Indblik i det politiske arbejde om at få biodiversitet på dagsordenen
– Inspiration gennem spændende cases fra ind- og udland
– Netværk og vidensdeling om urban biodiversitet med branchen

Som del en brancheorganisation under Green Cities kan Park og Natur-forvalterne tilbyde 15 % rabat ved køb av billetter til konferencen. 

For at få rabatten skal I angive koden: GreenCities15

Klikk her for program og tilmelding