Kursus om klimatilpasning vha. grøn teknologi

Mangler du viden om teknologier og løsninger, når du planlægger i byens rum? Har du brug for inspiration til løsninger i stor eller lille skala? Vil du gerne vide mere om kystområder, LAR (Lokal Afledning af Regnvand) og behovet for integrerede løsninger? Så er dette kurset for dig. Kursusstart er 18. april 2023.

Netværksmøde: IGN-forskere deler ud af den nyeste forskning

IGN, Rolighedsvej Rolighedsvej 23, Frederiksberg C

Kom og få viden, inspiration og highlights, når alumnenetværket IGNsyn inviterer til det første netværksmøde i 2023 den 3. maj. Kom og hør oplæg om blandt andet ‘Lavbundsjorde, skove og klima’, ‘Skybrudsveje på Frederiksberg’ samt ‘Det blå friluftsliv’.

Skovskolens klimakonference 2023: KlimaXtremer – erfaringer og visioner

Skovskolen Nødebovej 77A, Fredensborg

Kom med til Skovskolens konference om klimaXtremer den 11. maj 2023 og mød blandt andet vinderen af EM i videnskab for unge forskere, en af landets førende eksperter inden for katastrofer og få førstehåndsberetninger fra verdens klimamæssige brændpunkter.

kr.1800

Seminar om kulturlandskab og kulturmiljø

Hotel Viking Vikingvej 2, Sæby

Kom med, når Nordisk Kulturlandskabsforbund inviterer til seminar om kulturlandskab og kulturmiljø den 13.-14. juni 2023 i Sæby. Viden om og inddragelse af Kulturlandskabet er blevet ”glemt” i Danmark i forbindelse med den seneste kommunalreform, hvor Amterne blev nedlagt. Det vil vi gerne råde bod på. Målet med seminaret er at sætte fokus på kulturlandskaberne […]

kr.1820