Mærk naturen på ‘Naturens Dag’

Planlæg en aktivitet og vær med til at invitere danskerne ud på natur- og friluftsoplevelser på Naturens Dag søndag den 8. september 2019

Naturens dag er en god anledning til at skabe synlighed om sin forening / organisation / projekt, komme i kontakt med potentielle nye medlemmer og styrke sit lokale netværk. Sidste år var der 340 arrangementer, og vi håber på endnu flere i år.

 Årets tema er ”Mærk naturen” og handler om alt det vi sanser og mærker, når vi er ude i naturen. Under dette tema kan alle være med, men man må også gerne lave arrangementer med andre temaer.
Med Naturens Dag skaber vi positiv opmærksomhed om naturen, om lokale friluftsorganisationer og om friluftslivet. Naturens Dag er samtidig en god mulighed for at synligøre netop jeres friluftsaktivitet og nå ud til nye medlemmer.

Hvad får man hjælp til, når man tilmelder et arrangement til Naturens dag?

– Gratis arrangørpakke: I arrangørpakken er der materiale til at synliggøre jeres arrangement. Man kan få et banner, kasketter, T-shirts mv. til at skabe synlighed samt materialer til aktiviteter rettet mod børn.

– Opbakning og synlighed: Arrangører kan få hjælp til invitationer, PR, presse, artikler, synlighed samt inspiration til aktiviteter. Få gode råd og tips som arrangør af et Naturens dag arrangement her: https://www.naturensdag.dk/bliv-sondagsarrangor/. Under ”Værktøjskasse” kan man finde links til fotos, Facebookbannere mv., som arrangører kan bruge i forbindelse med promovering af et Naturens dag arrangement.

Læs mere i flyeren her
Tilmelding sker på hjemmesiden www.naturensdag.dk

Projektet er støttet af Nordea-fonden og koordineres i fællesskab mellem Friluftsrådet og Danmarks Naturfredningsforening.