Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Hvordan skaber vi værdi og bæredygtig udvikling med grønne tage?
Grønne tage bliver en større og større del af vores byer. Ikke kun som klassiske tage, men også som gårdmiljøer, grønne gader og grønne pladser oven på fx parkeringskældre. Samtidig ser vi flere og flere ikonbyggerier, hvor det grønne indgår som et dominerende bygningselement.

Uanset størrelse på fladerne, formål og udformning er de grønne tage med til at opfylde FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling. På årets konference vil vi se nærmere på, hvordan de mange typer af grønne tage skaber både økonomisk, social og miljømæssig værdi. Kom og få bæredygtighedsinspiration til dine egne projekter – og udvid dit faglige netværk.

Pris og tilmelding
Pris: 2.350 kr. ekskl. moms
Pris for studerende: 500 kr. ekskl. moms
Tilmeldingsfrist: 11. juni 2019
Tilmeld dig konferencen her

Afmelding
Hvis du framelder dig senest 14 dage før arrangementets start, refunderer vi 50 % af deltagerbetalingen. Hvis du melder afbud senere end 14 dage før start, refunderer vi ikke deltagerbetalingen. Til gengæld er det muligt at sende en anden deltager i dit sted.

Aflysning
Vi forbeholder os ret til at udskyde eller aflyse arrangementer, hvis vi ikke modtager tilmeldinger nok til at gennemføre.